Ranko Švraka 2012. kao Nevio Šetić 1996. godine

0
Ranko Švraka je član HNS-a postao 31. ožujka ove godine
Ranko Švraka je član HNS-a postao 31. ožujka ove godine

Iako je Zlatko Koračević, predsjednik Uprave HEP-a, na sastanku s čelnicima lokalne samouprave Labinštine nekoliko puta ponovio da sadašnja Uprava HEP-a neće raditi greške njihovih prethodnika (prije svega uprave iz 90-ih na čelu s Damirom Begovićem, koja je gradila TE Plomin 2), već s prvom posjetom Plominu ovaj je Čačićev direktor napravio isto.

Naime, među sudionicima sastanka u Plomin Luci bili su Darko Kranjčić, potpredsjednik istarskog HNS-a i Ranko Švraka, koordinator ove stranke za Labinštinu. Naravno, ne treba ni podsjećati da je i Zlatko Koračević član HNS-a i da ga je dužnost u HEP-u postavio njegov stranački šef Radimir Čačić.

Prisustvo Kranjčića i Švrake na sastanku u Plomin Luci pljuska je građanima Labinštine i Istre, jer oni ovdje nemaju nikakav izborni legitimitet, a koliko je poznato nisu ni energetski ni ekološki stručnjaci da bi eventualno time zaslužili pozivnicu za skup u Plomin Luci.

Nažalost, cijela ta situacija neodoljivo podsjeća na sredinu 90-ih godina kada je „u ime Istrana“ s HEP-om „pregovarao“ HDZ-ovac Nevio Šetić. (Eleonora Vlačić)

 

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa