Bit će usmeno nadmetanje ponuditelja

Raspisan natječaj za zakup kućica na ovogodišnjem Adventu u Puli

0
S prošlogodišnjeg Adventa u Puli
S prošlogodišnjeg Adventa u Puli

Javna ustanova Pula Film Festival raspisala je Javni poziv za prijavu i sudjelovanje na usmenom nadmetanju za zakup kućica za obavljanje ugostiteljske djelatnosti i djelatnosti trgovine tijekom održavanja manifestacije „Advent u Puli – L’avvento a Pola“.

Predmet nadmetanja je zakup montažnih drvenih kućica na lokacijama Giardini, Trgu Portarata i Parku grada Graza, u periodu od 1. prosinca 2024. do 31. prosinca 2024. godine i novogodišnjoj noći te na lokaciji klizalište – Arena u periodu od 6. prosinca 2024. do 6. siječnja 2025. godine.

 

Usmeno nadmetanje provest će se 5. studenog 2024. s početkom u 12:00 sati u prostorijama Kina Valli, Pula, Giardini 1.

Prijava sudjelovanja na usmenom nadmetanju podnosi se organizatoru: Javna ustanova Pula Film Festival s naznakom „Za Advent u Puli  2024. – ne otvaraj“  poštom na adresu Uspon na Kaštel 2, 52100 Pula ili osobno u tajništvo Ustanove na istoj adresi (1.kat, u vremenu od 9:00 do 15:00 sati radnim danima), zaključno s 4. studenim 2024. u 12:00 sati, bez obzira na način dostave prijave sudjelovanja.

Cjelokupna dokumentacija poziva objavljena je na mrežnim stranicama www.pff.hr u rubrici natječaji i www.adventupuli.hr u rubrici press.

Raspored kućica

 

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa