PRVA KUGLAČKA LIGA

Porečanke se maksimalnom pobjedom oprostile od svoje dugogodišnje trenerice

0
FENOMENALAN NASTUP - Maja Miculinić (foto: Milivoj Mijošek)
FENOMENALAN NASTUP - Maja Miculinić (foto: Milivoj Mijošek)

U trećem kolu ovosezonske Prve kuglačke lige, igračice porečke Istre stigle su do svoje prve pobjede. Nakon što su u prvom kolu na svojoj kuglani poražene od Rijeke (3:5), u drugom su kolu osvojile bod na gostovanju u Splitu protiv istomineih domaćica (4:4). U susretu protiv Siska ovoga vikenda bile su međutim vrlo uvjerljive i s maksimalnih 8:0 uvjerljivo upisale nove bodove na svom kontu. Ovakav visok ishod dao se naslutiti već na samom početku susreta nakon što su Maja Miculinić s fenomenalnih 609 srušenih čunjeva i Dora Štetić s 570 čunjeva, donijele ekipi dva poena i prednost u čunjevima. U srednjem bloku Katja Oplanić u kombinaciji s Nikom Štetić, te Katarina Zajec povećavaju razliku čunjeva i dodaju još dva poena na porečki konto.

 

U finišu utakmice najmlađa prvotimka Dea Gašparini u dramatičnom završetku nastupa, u posljednjim hicima odnosi pobjedu protiv Štrbac, a potom Nataša Ravnić sigurnom igrom sa svjetski vrijednim rezultatom od 624 oborena čunja privodi utakmicu kraju.

Susret je bio posebna i po tome što su se porečke kuglačice zasluženim priznanjem oprostile od svoje nekadašnje igračice te dugogodišnje trenerice i tajnice Ružice Močibob, koja je čak 45 godina posvetila kuglačicama Istre Poreč.

ČAK 45 GODINA U KUGLANJU - Ružica Močibob (foto: ŽKK Istra Poreč)

 

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa