TALIJANSKI NOGOMETNI INSAJDER TVRDI:

Istra 1961 gubi pouzdanog veznjaka! Posao je dogovoren s turskim prvoligašem

0
Oleksandr Petrusenko (foto: Milivoj Mijošek)
Oleksandr Petrusenko (foto: Milivoj Mijošek)

Poznati novinar i nogometni insajder Lorenzo Lapore na svom X profilu ekskluzivno je objavio kako je Istrin veznjak Oleksandr Petrusenko dogovorio uvjete prelaska u turskog prvoligaša Antalyaspora. Prema njegovim tvrdnjama istarski prvoligaš za svojeg će pouzdanog prvotimca dobiti 500 tisuća eura plus bonuse. Za razliku od većine ostalih europskih zemalja, klubovi u Turskoj imaju vremena do 13. rujna za zaključenje transfera, što im omogućuje dovođenje igrača koji nisu uspjeli pronaći angažman u nekoj drugoj ligi.

 

Turski prvoligaš, koji uglavnom tabori u sredini tamošnje lige, nije dobro krenuo u ovogodišnje prvenstvo, te u četiri kola zabilježio jednu pobjedu, jedan neriješen rezultat i dva poraza.

Petrusenka se ovoga ljeta povezivalo s nekoliko inozemnih klubova, a najzvučniji je bio prema pisanjima španjolskih medija interes španjolske Girone, no igrač je te kontake demantirao. Ukrajinski nogometaš, koji je u Istru stigao prije dvije godine, ima još godinu dana ugovora sa 'zeleno-žutima'. 

Lorenzo Lapore priznati je nogometni insajder, koji je tijekom ovog ljeta na svojem X profilu objavio mnoge eksukluzivne vijesti o prijelazima nogometaša, koji su se kasnije pokazali točnima. Tako je objavio i sve značajnije prijelaze u HNL-u ovoga ljeta. Hoće li njegove najave biti točne i u slučaju Istrinog igrača, vidjeti će se uskoro.

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa