Prijem za uspješne rovinjske sportaše

Dodijeljene pohvalnice plivaču Tomi Popoviću i muškoj štafeti

0

U Multimedijalnom centru Rovinj održan je prijem za uspješne rovinjske sportaše, na kojem su im uručene pohvalnice za iznimna postignuća tijekom protekle godine. Prijemu su prisustvovali gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga i njegov zamjenik David Modrušan, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Edita Sošić Blažević te tajnik Sportske zajednice Grada Rovinja Roberto Krevatin. Ovaj svečani događaj bio je prilika da se odaju priznanja sportašima koji su svojim uspjesima doprinijeli promociji grada.

Gradonačelnik Marko Paliaga posebno je naglasio važnost sporta u lokalnoj zajednici. "Naša zajednica je ponosna na svaki vaš trud, svaku medalju i titulu koju ste postigli. Ovo je prilika da se osvrnemo na godine rada, truda i odricanja, kako vas, tako i svih onih koji stoje iza vas – od trenera do obitelji. Grad Rovinj dijeli vašu strast prema sportu, te svake godine ulažemo u sportsku infrastrukturu kako bismo vam osigurali najbolje uvjete za treniranje i natjecanje", istaknuo je Paliaga. Napomenuo je i kako su ove godine povećane za 25% dotacije Sportskoj zajednici, upravo u korist klubova i sportskih udruga.

 

Na prijemu su dodijeljene pohvalnice plivaču Tomi Popoviću, koji je osvojio treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske na 50 i 100 metara leptir, te muškoj štafeti koju čine Dino Crnković, Manuel Herak, Matija Mužina i Toni Crnković, koji su osvojili treće mjesto apsolutno u kategoriji na 4x200 metara slobodno. Također, Toni Crnković osvojio je više medalja u juniorskoj i mlađeseniorskoj konkurenciji.

Gradonačelnik Paliaga je čestitao i Sportsko-ribolovnom klubu "Meduza", koji je osvojio prvo mjesto ekipno na Državnom prvenstvu u ribolovu štapom iz brodice, te Boksačkom klubu "Rovinj-Rovigno", koji je zauzeo drugo mjesto ekipno na Prvenstvu Hrvatske u boksu. Gradonačelnik je zatim svima zaželio puno sreće i uspjeha i u budućnosti.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa