RALLY KUMROVEC

Buzećan najbrži u hrvatskoj konkurenciji po zagorskim cestama

0
Viliam Prodan i Marko Stiperski (foto: Uroš Modlic / Rally Kumrovec)
Viliam Prodan i Marko Stiperski (foto: Uroš Modlic / Rally Kumrovec)

Buzetski automobilist Viliam Prodan sa suvozačem Markom Stiperskim bio je najbolji u hrvatskoj konkurenciji jučer završenog Rallya Kumrovec, na kojem je nastupilo čak 91 posada iz osam europskih zemalja. Prodan i Stiperski u Škodi Fabiji Rally 2 evo su utrku završili kao peti u ukupnoj konkurenciji  i time ostvarili najbolji plasman među domaćim posadama za Prvenstvo Hrvatske s vremenom 1:08:55.4, što je za minutu i 43 sekunde bilo lošije od pobjedničke posade Dominik Dinkel i Kathi Götzenberger iz Njemačke.

- Evo nas u cilju Kumrovca zadovoljni, osmijeh je tu. Super smo se ušaltali s autom na kraju tako da su vremena dobra, išli smo brzo. Da smo imali test prije natjecanja, možda bismo bili tu, u borbi za treće mjesto. Sve u svemu super, Kumrovec za 5, izjavio je Prodan po završetku natjecanja.

 

Od istarski posada nastupili su i Nenad Hrvatin i Doris Labinjan (Prorace) u svom peugeotu 306, koji su završili na vrlo dobrom 18. mjestu ukupnog poretka te bili najbolji u svojoj konkurenciji u klasi 3 s vremenom 1:16:05.0. Njihovi klupski kolege Lari Matošević i Roberto Cerin u peugeotu 106 odustali su zbog kvara na automobilu.

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa