ODLIČAN START LABUDICA U PRVOJ LIGI

U pet minuta riješeno pitanje pobjednika protiv favoriziranih gošći

0
PONOVNO NAJEFIKASNIJA - Ana Jajčević (foto: Marin Stepčić / ŽRK Rudar)
PONOVNO NAJEFIKASNIJA - Ana Jajčević (foto: Marin Stepčić / ŽRK Rudar)

Na najbolji mogući način, pobjedom protiv Bjelovarčanki, otvorile su rukometašice Rudara svoju drugu sezonu u Prvoj rukometnoj ligi za žene. U vrlo izjednačenom i neizvjesnom susretu Labudice su u posljednjih deset minuta uspjele slomiti otpor favoriziranih gošći te sa serijom od pet uzastopnih zgoditaka u šest minuta upisati vrijedne bodove na svoj konto.

Domaće su rukometašice imale minimalno vodstvo tijekom čitavog prvog dijela susreta, da bi ga u posljednjoj minuti prvog poluvremena ispustile kada Karmen Paštar pogađa sa crte za 9:10. 

 

No u nastavku susreta predvođene ponovno vrlo raspoloženom Anom Jajčević Labinjanke vraćaju prednost na svoju stranu i drže je do 46. minute kada Bjelovarčanke uspijevaju izjednačiti rezultat (18:18). Neizvjesnost je trajala do ulaska u posljednjih deset minuta susreta kada razigrani labinski napada sa pet zgoditaka otklanja svaku dilemu oko pobjednika ovog susreta (25:20 - 57’). Uz Anu JAjčević, koja je postigla 11 zgoditaka, najefikasnija u domaćim redovima bila je Karla Šegota sa četiri postignuta pogotka.

Snimka utakmice:

Statistika utakmice:

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa