UOČI FNC-A u PULSKOJ ARENI

Zelg objasnio koju boju voli nositi i tko će ostvariti prvi nokaut na FNC-u 19

0
Zelg Galešić (FOTO: Saša Miljević / PIXSELL)
Zelg Galešić (FOTO: Saša Miljević / PIXSELL)

Poznati hrvatski MMA trener i bivši borac Zelg 'Benkei' Galešić u opuštenom intervjuu kojeg je FNC danas objavio na njihovom YouTube kanalu savršeno reprezentira trenutno stanje pulske borilačke scene s naglaskom na Trojan - 'trenutno smo opušteni, ali smo zapeti kao puške', piše FightSite.

Uvjeren je da će prvi 'Trojanac' koji će ostvariti nokaut na sutrašnjoj priredbi u Areni Pula biti Dylan Rajić koji otvara show borbom protiv slovenske uzdanice Tima Kelca.

 

Unuk legendarnog Alda Drosine imao je manjih problema s pitanjem koje je glasilo 'S koliko kontinenata dolaze borci koji će nastupiti na FNC-u 19?'. Uz malu pomoć, svrstao je Cape Verde u Afriku pa je konačni odgovor bio - četiri.

Rajiću je dao nadimak 'Kiklop', Forgača smatra 'Velikim Vođom' dok je svog borca Andija Vrtačića prozvao - 'seljakom'. Za kraj, Galešić je objasnio svoj modni stil: 'Ja sam toliko modno osviješten da živim godinama unaprijed da se moram ‘usporavati‘ što se tiče modnog ukusa. Išli smo korak dalje, pa su naše klupske majice ove godine u rozom maniru. Pravi muškarci se ne boje nositi rozo'.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa