ŽELI GA POLA EUROPSKE LIGE

Hoće li 'zeleno-žuti' na kraju prijelaznog roka ostati bez svoje najveće zvijezde?

0
Salim Fago Lawal (foto: MIlivoj Mijošek)
Salim Fago Lawal (foto: MIlivoj Mijošek)

Belgijski prvoligaš Mechelen navodno je među nekoliko klubova zainteresiranih za potpisivanje bivšeg nigerijskog U20 napadača Salima Fago Lawala, izvještava Soccernet.ng. Lawal trenutno ima potpisan trogodišnji ugovor s dodatnom opcijom za jednogodišnje produljenje s Istrom 1961.

Impresivni nastupi bivšeg napadača Mavlon FC-a privukli su interes nekoliko klubova iz Jupiler Pro League koji žele ojačati svoje momčadi njegovim potpisom.

 

Unatoč rastućem interesu klubova iz Belgije i šire, Soccernet.ng saznaje da je mladi napadač zadovoljan ostankom u Hrvatskoj, gdje želi nastaviti svoj razvoj, iako su pregovori još uvijek u tijeku.

Njegove izvedbe donijele su mu poziv u nigerijsku momčad Flying Eagles za FIFA U20 Svjetsko prvenstvo u Argentini, gdje je postigao pogodak u pobjedi 2-0 nad Italijom u grupnoj fazi. Lawal je bio ključna figura u momčadi pod vodstvom Ladana Bossa, započevši svih pet utakmica dok je tim stigao do četvrtfinala.

S obzirom na interes klubova diljem Europe, budućnost bivšeg U20 zvijezde ostaje vruća tema jer se prijelazni rok u Belgiji danas bliži kraju. Mladi je nigerijski reprezentativac jučer trenirao po posebnom programu, odvojen od ostatka momčadi zbog lakše ozljede.

Autor

Siniša Žulić

Siniša Žulić

sport@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa