U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Traži se agent za budućnost i još mnogo toga

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

INTERSPORTI je vodeći trgovac u sportskom segmentu koji zapošljava više od 400 ljudi, a sada traži Prodajnog savjetnika (m/ž) u Zagrebu, Splitu, Puli i Rijeci. Od kandidata očekuju komunikativnost, razvijene prodajne vještine te ljubav prema sportu. Prijave primaju do 14. rujna.

Merkur osiguranje d.d. zapošljava Agent za budućnost (m/ž) koji će biti zadužen za prodaju osiguranja novim i postojećim klijentima, zaključivanje ponuda u cilju realizacije poslovnog plana, brigu o portfelju i klijentima te suradnju s drugim odjelima unutar kompanije. Više o uvjetima rada i pogodnostima pronađu u oglasu, a svoj životopis pošalji do 13. rujna. 

Kaufland Hrvatska k.d. u potrazi je za Radnikom na uslužnom pultu gotove hrane (m/ž) u Zagrebu, Poreču, Umagu i Splitu. Od kandidata očekuju srednju stručnu spremu, spremnost na rad u smjenama i vikendom, ljubaznost i usmjerenost na potrebe kupaca, dok je prethodno iskustvo u prodaji prednost. Oglas je aktivan do 13. rujna.

Konzultantska tvrtka za razvoj softwarea SERENGETI d.o.o. traži Angular Developera (m/f). Idealan kandidat mora imati minimalno četiri godine radnog iskustva u Angularu. Također, mora poznavati rad u HTML5, CSS3, UI, SASS, LESS, Bootstrap-u i CSS GRID sistemu. Detalje o radnom mjestu pogledaj u oglasu, a prijavu im pošalji do 13. rujna.

Adria Casino d.o.o. koji se bavi priređivanjem igara na sreću zapošljava Blagajnika / Konobara u automat klubu (m/ž). Budući kolega/ica bit će zadužen/a za: rad na automatima za igre na sreću i ruletu, uplati i isplati novca, obavljanje blagajničkih, mjenjačkih i ugostiteljskih poslova te vođenje evidencija u skladu s propisanim procedurama. Prijave primaju do 13. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa