Spreman si za promjenu? Klikni i kreni!

Traže se vulkanizeri, knjigovođe, prodavači...

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

Vulkal d.o.o. je dugi niz godina vodeća tvrtka u Hrvatskoj kada je u pitanju distribucija pneumatika i naplataka za osobna, kombi, laka teretna vozila, autobuse i teretna vozila. Zapošljavaju Vulkanizera (m/ž) za područje Čavle, Kukuljanovo (Rijeka). Ponuda uključuje zaposlenje na neodređeno vrijeme, dinamično okruženje, obavezno usavršavanje, plaćen prijevoz i topli obrok te regres za godišnji odmor. Ako si zainteresiran, pošalji svoju prijavu do 21. rujna.

Špina d.o.o., tržišni lider u domeni opremanja interijera, u potrazi je za Knjigovođom (m/ž) sa radnim mjestom u Poreču. Glavni zadaci će obuhvaćati knjiženje izvoda, ulaznih i izlaznih računa, pripremu mjesečnog obračuna PDV-a, organizaciju arhive knjigovodstvene dokumentacije te pripremu dokumentacije za reviziju. Ponuda uključuje stalni radni odnos, edukacije, mogućnost napredovanja te ugodnu radnu okolinu. Ukoliko posjeduješ minimalno tri godine relevantnog radnog iskustva, prijavi se do 7. rujna. 

C.R.T.F. Moda d.o.o. zapošljava Modnog konzultanta u prodaji / prodavač (m/ž) u više svojih prodavaonica marke Springfield, Women's Secret i Cortefiel. Bit ćeš odgovoran za svakodnevnu komunikacija s velikim brojem kupaca, upoznavati kupce s trenutnim akcijama i promocijama te davati kupcima modne savjete. Nude ti bonuse za ostvarene rezultate, mogućnost profesionalnog razvoja, božićnicu i puno osmijeha i timskih druženja. Ako voliš modu, požuri i prijavi se najkasnije do 16. rujna.

aROMA gelato je sinonim za potpuno prirodni, artizanski gelato i vodeći je brend u ovoj djelatnosti na području Hrvatske i regije. AROMA GLOBAL 3 d.o.o. zapošljava na poziciji Prodavač (m/ž) koji će aktivno sudjelovati u prodaji proizvoda, izlagati i prezentirati asortiman kupcima. Ponuda uključuje sigurna primanja, rad u profesionalnom timu i u poticajnoj radnoj okolini. Ako želiš graditi karijeru s aROMA timom, požuri i prijavi se do 17. rujna.

Calucem d.o.o. za proizvodnju specijalnih cemenata rastuća je međunarodna tvrtka te 2. vodeći svjetski proizvođač specijalnog kalcij aluminatnog cementa. U potrazi je za Referentom odjela zaštite na radu (m/ž) koji će voditi računa o dostupnosti sanitetskog materijala za pružanje prve pomoći i o postavljanju sigurnosnih znakova. Ponuda uključuje ugovor o radu na neodređeno vrijeme, redovna i motivirajuća primanja, božićnicu te dodatne edukacije i napredovanja. Ako si motiviran i želiš raditi u otvorenom i timskom okruženju, pošalji svoju prijavu do 7. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa