NOGOMET I GLAZBA IDU ZAJEDNO

‘Gremo na tekmu’! Istarski ljetni hit odzvanjat će na utakmici Istre 1961 i Hajduka

0
Lima Len na Drosini (foto: screenshot Facebook)
Lima Len na Drosini (foto: screenshot Facebook)

Nakon što je na prvoj ovosezonskoj utakmici na stadionu Aldo Drosina gost nogometnog kluba Istre 1961 bio Baby Lasagna, jedini istarski prvoligaš nastavlja suradnju i promociju istarskih hit glazbenika. Tako će u nedjelju na susretu protiv Hajduka poseban gost biti Lima Len, sa svoja dva velika hita ovoga ljeta ‘Brajde’ i ‘Gremo na more’, koje će svi posjetitelji nedjeljne utakmice imati prigodu čuti uživo.

‘Gremo na tekmu, jer Istra igra protiv Hajduka’, poziva Lima Len navijače u prigodnom video uratku koji je na svojim društvenim mrežama objavio istarski prvoligaš. Galižanski pjevač postao je široj javnosti poznat pred nešto više od mjesec dana kada su njegove 'Brajde', koje izvodi u suradnji s Alenom Vitasovićem prikupile 4,4 milijuna pregleda na Youtubeu, a najnoviji hit 'Gremo na more' također polako osvaja medijski eter.

Inače ulaznice za ovaj susret se odlično prodaju. Jug je u potpunosti rasprodan, za zapad je ostao još vrlo mali broj karata, a i istok je do sada vrlo dobro popunjen. 

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa