LJETNA TURNEJA

ZABA ljeto za klijente posjetilo Pulu, posjetitelji ušli u igru za 10.000 eura

0

Zagrebačka banka u subotu je podignula poslovnicu na otvorenom u ulici Giardini, brojnim posjetiteljima na raspolaganju su bili bankari koji su pružili odgovore na sva pitanja postavljena od građana, postojećih klijenata, kao i onih koji su ugovorili paket

Pula je ove subote ugostila ZABA ljeto za klijente, veliku ljetnu turneju Zagrebačke banke u sklopu koje se bankari Zabe druže s građanima u poslovnicama na otvorenom. Nakon odličnog druženja u Rijeci, gdje je stotine posjetitelja saznalo više o novim mogućnostima i pogodnostima vezanim uz prelazak klijenata banke na Mastercard kartice, ljetna jadranska turneja Zagrebačke banke stigla je u Pulu i oduševila građane. Svi postojeći i novi klijenti banke dobili su prigodne poklone, rashladili se uz piće u udobnom prostoru te ušli u nagradnu igru u kojoj će tri sretna dobitnika moći osvojiti po 10.000 EUR na go!card Mastercard nagradnoj kartici.

Bankari su u ulici Giardini bili na raspolaganju posjetiteljima od 19 sati te pružili odgovore na sva pitanja postavljena od strane građana, postojećih i novih klijenata. Naime, sve klijente, kako sadašnje, tako i one koji to postanu, upravo u gradovima na Jadranu u koje stiže ZABA ljeto za klijente, čekaju prigodni pokloni te mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri. Postojeći klijenti na lokaciji trebaju pokazati svoju novu ZABA debitnu Mastercard karticu tekućeg računa te se prijaviti za sudjelovanje. Vrijednu nagradu, ali i poklon, mogu osvojiti i novi klijenti, koji po prvi put u razdoblju trajanja nagradne igre na lokacijama terenske promocije ugovore tekući račun u Banci.

Posjetit će još sedam gradova

Svakom izvršenom transakcijom ZABA debitnom Mastercard karticom tekućeg računa tijekom razdoblja trajanja nagradne igre, klijent će biti ponovno automatski evidentiran kao sudionik u nagradnoj igri i tako si uvelike povećati šanse za osvajanje nagrade. Svi uvjeti za sudjelovanje u nagradnoj igri, nalaze se na zaba.hr, a možete ih doznati i na svakoj lokaciji koju će Zaba posjetiti tijekom kampanje ZABA ljeto za klijente.

Ljetna turneja Zagrebačke banke posjetit će ukupno devet gradova na jadranskoj obali. Prva na redu bila je Rijeka, zatim Pula, nakon čega ZABA ljeto za klijente odlazi Poreč (12. kolovoza), Novi Vinodolski (13. kolovoza), Umag (16. kolovoza), Šibenik (26. kolovoza), Trogir (28. kolovoza), Split (29. kolovoza) te Makarsku (2. rujna).

ZABA ljeto za klijente službeno završava u rujnu kada će biti izvučena tri sretna dobitnika koji će osvojiti po 10.000 eura na go!card Mastercard nagradnoj kartici.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa