večer puna emocija u starom raklju

Publika očarana koncertom posvećenom Oliveru Dragojeviću

0
Foto: Loris Zupanc
Foto: Loris Zupanc

Sinoć je na vidikovcu kod sv. Agnije u Starom Raklju održana druga edicija Oliverovih večeri, novije manifestacije Turističke zajednice Općine Marčana, osmišljene u čast Oliveru Dragojeviću, neprežaljenom velikom glazbeniku i prijatelju Raklja. More posjetitelja svih generacija, iz svih krajeva Hrvatske i susjednih zemalja, oko 2.500 njih, uživalo je u izvrsnom koncertu i čarobnoj atmosferi koju su priredili Oliverovi prijatelji Bruno Krajcar, Ante Gelo i Marko Tolja. Poseban štih svojim je predivnim glasom dala Iva Gortan. Raspjevana je publika pokazala koliko je zapravo željna njegove glazbe i stihova.

 

Pjevalo se do zadnjeg daha, unatoč vjetru i kišici, u bliskoj interakciji s izvođačima. Bila je to zaista posebna večer, večer puna emocija, večer koja će se još dugo pamtiti.

Podsjetimo se da su se Oliverove večeri kao manifestacija nametnule same po sebi, kao prirodan nastavak dugogodišnje tradicije Oliverovih boravaka i nastupa u Raklju, koje je još 2008. godine pokrenuo Bruno Krajcar. Ove je godine tim koncertom dostojanstveno obilježena šesta godišnjica njegove smrti, a sudeći po posjećenosti manifestacija će se zasigurno i nastaviti sljedeće godine.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa