FIGHT SPEKTAKL U ARENI

Fažanski borac pred domaćom publikom brani FNC titulu

0
Ivan Vitasović (foto: Saša Miljević / PIXSELL)
Ivan Vitasović (foto: Saša Miljević / PIXSELL)

Već neko vrijeme čelnici FNC-a najavljuju veliki spektakl u pulskoj Areni u devetom mjesecu ove godine. Već nam je otprije poznato da će se na spomenutoj priredbi održati i finale 'Fight of Nationsa’, kao i meč ovosezonskih trenera, Filipa Pejića i Vase Bakočevića. Nije to jedini meč koji će zaintrigirati publiku, jer je FNC na svom Instagram profilu upravo izbacio ogromnu vijest, piše FightSite.

U subotu 7. rujna održat će se FNC 19 priredba, a osim gore navedenog finala 'Fight of Nationsa’, očekuju nas čak i tri borbe za titulu. Možda i najveća i najzanimljivija borba na ovom ‘‘cardu‘‘, barem velikom dijelu publike, mogla bi biti ona za titulu u teškoj kategoriji.

 

FNC je nedavno potpisao bivšeg UFC-ovog teškaša, Yorgana De Castra, a upravo će on u svom debiju za FNC dobiti priliku napasti titulu koju drži Ivan Vitasović. Vitasović je posljednji puta FNC-ovu titulu branio prošle godine, također u Puli, a tom prilikom svladao je Michala Andryszaka.

Što reći, osim da jedva čekamo deveti mjesec i priredbu u pulskoj Areni. Pula je uvijek odličan domaćin borilačkih priredbi, pogotovo kada je u pitanju FNC u Areni, piše FightSite.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa