KAO GROM IZ VEDRA NEBA

Emil Daus više nije politički tajnik IDS-a. I nije to sve

0
Dosta mu je politike - Emil Daus (Snimio M. Mijošek)
Dosta mu je politike - Emil Daus (Snimio M. Mijošek)

Emil Daus podnio je, iz osobnih razloga, ostavku na mjesto političkog tajnika IDS-a. O tome je jutros obavijestio putem privatnog facebook profila. 

"Nakon 15 godina došlo je vrijeme za promjenu i za nastavak životnog puta izvan profesionalnog bavljenja politikom. To također znači kako se nemam namjeru kandidirati na nadolazećim lokalnim i regionalnim izborima slijedeće godine. A kako je ostavka na navedenu funkciju iz osobnih razloga, nemam potrebe više istu komentirati u javnosti", napisao je Daus.

"Ponosan sam na sve učinjeno, tužan zbog onog što se nije uspjelo napraviti i zahvalan na ljudima s kojima sam imao priliku, čast i zadovoljstvo surađivati, raditi i stvarati u proteklih 15 godina. Ima ih previše da bi ih uspio ovdje nabrojati. Hvala i svakemu onemu „malemu čoviku“ na životnim mudrostima (a i radostima) koje ste mi besplatno poklonili – kad bi samo znali koliko ste zapravo veliki!!!", dodaje Daus.

 

Veli da mu je iznimna čast i ponos što je imao priliku triput zaredom biti neposredno od sumještana izabran za općinskog načelnika, te četiri puta zaredom imati čast biti na IDS-ovoj listi za Hrvatski sabor, od čega saborski zastupnik u devetom i desetom sazivu Hrvatskog sabora.

"Bez vas to nikad ne bih mogao, zato hvala vam od srca, kao i na podršci na posljednjim izborima. Kažu da je svaki kraj neki novi početak, zato se posebno radujem nekim novim suradnjama i druženjima u budućnosti", zaključio je Daus.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa