ULAZNICE ZA MEGA SPEKTAKL ODAVNO PLANULE

Eksplozivan. Romantičan. Inspirativan. Lenny Kravitz zapalio Arenu

0

Još jedna zvjezdana večer u pulskoj Areni započela je nešto iza 21 sat zaraznim taktovima rock himne 'Are You Gonna Go My Way?', kojom je na svom pjemjernom nastupu u Puli publiku pozdravio i pozvao na druženje američki rock glazbenik Lenny Kravitz. Planetarno popularni rocker u Arenu je stigao u okviru aktualne europske turneje "Blue Electric Light", te očekivano privukao veliki broj fanova iz regije koji su ga zadnji put imali prilike vidjeti u jesen 2019. godine u ljubljanskim Stožicama u sklopu turneje Raise Vibration.

Ulaznice su odavno planule

Lenny Kravitz jedan je od najistaknutijih rock glazbenika našeg doba. Ovaj pisac, producent i multi-instrumentalist osvojio je četiri uzastopne Grammy nagrade, a ujedno i postavio rekord za najviše pobjeda kategoriji Najbolja muška rock vokalna izvedba. Poznat je po hitovima kao što su Let Love Rule, Mr. Cab Driver, Be, Mama Said, It Ain't Over 'til It's Over, Believe, Stand By My Woman, American Woman, If You Can't Say No, Fly Away, I Belong To You, Where Are We Runnin'. Izdao je 12 studijskih albuma koji su se prodali u gotovo 40 milijuna primjeraka širom svijeta, a objavio je i jedan kompilacijski album najvećih hitova, četiri kompilacijska albuma u box setovima, dva produžena nastupa, 62 singla i osam video albuma, uključujući tri live albuma.

 

Ulaznica za ovaj koncert “planule” su već prije nekog vremena, a kakva atmosfera vlada unutar zidina pulskog amfitetara pokušat ćemo vam dočarati kroz nekoliko fotografija i videom. Bezvremenski. Eksplozivan. Romantičan. Inspirativan. Riječi su ovo koje savršeno opisuju Blue Electric Light, a Lenny će to večeras dokazati u Areni. 

Autor

Milan Pavlović

Milan Pavlović

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa