ISTARSKI.HR PREPORUČUJE KAMO VEČERAS

'Ovo će biti dobra noć, predosjećam.' Hoće, i to na ovim mjestima

0
Snimio: M. Mijošek
Snimio: M. Mijošek

I nedjelja obiluje zabavnim događanjima, fešte i partyji na sve strane pravi su dokaz ljetne špice. Istarski.hr ponovno toplo preporučuje tri adrese s kojima će ovo, kako kaže pjesma, "biti dobra noć, predosjećam".

Lux Beach Club, novo hit-mjesto u Istri, koje se nalazi odmah iza velike pješčane plaže u Peroju u lučici Portić, spreman za još jedan uzbudljiv party. Dnevno-večernja zabava kreće već od 17, a potrajat će do sitnih noćnih sati. Zabavljat će vas beogradski DJ duo Innēr Sense, nova melodic techno-progressiv suradnja koja je već osvojila simpatije lokalne publike. „Ne propustite priliku biti dio zarazne atmosfere u Lux-u, mjestu gdje se stvaraju nezaboravne ljetne uspomene!“, poručuju domaćini.

Tu je i fešta kojoj se radujemo svakog ljeta, Medulinska noć, tradicionalna proslava dana Sv. Jakova koja uvijek okupi sve generacije. Početak je u 19 sati na trgu kod Malina, a zabavu, uz besplatan ulaz, do kasno u noć potegnut će Klapa Škerac, The 6th Edition Band i grupa Magazin. Na programu je i najstarije istarsko natjecanje u pripremi brudeta te tradicionalne igre kao što su penjanje po pršut i povlačenje konopa.

I na kraju, istinski spektakl - koncert Lennyja Kravitza, jedne od najvećih svjetskih rock zvijezda, u pulskoj Areni. Nakon punih 13 godina, jedan od najdugovječnijih glazbenika današnjice vraća se pred hrvatsku publiku, u sklopu velike svjetske turneje Blue Electric Light Tour. Ulaznice su odavno rasprodane, ali uvijek se, pod uvjetom da vam se ludo posreći, nađe pokoja „viška“. Početak koncerta je u 20 sati, kada svira predizvođačica Devon Ross.

Autor

Istarski.hr

Istarski.hr

redakcija@istarski.hr

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa