U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Traže se prodavači, inženjeri, vozači...

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

C.R.T.F. Moda d.o.o. zapošljava novog Menadžera prodavaonice - Voditelja prodavaonice (m/ž). Ako si spreman voditi svoj tim zaposlenika, planirati, organizirati i delegirati zaduženja, pratiti i analizirati parametre prodaje i davati prijedloge za unapređenje možda si ti baš pravi kandidat. Nude ti bonuse za ostvarene rezultate, mogućnost profesionalnog razvoja i božićnicu. Ako si ambiciozan i vidiš svoju profesionalnu karijeru u modnoj industriji prijavi se do  5. kolovoza.

RADNIK d.d., građevinska tvrtka, koja izvodi sve vrste i opseg radova koji se tiču visokogradnje, niskogradnje, hidrogradnje i drugih dijelova građevinarstva, primjenjujući pri tome najsuvremenija dostignuća graditeljske tehnologije u potrazi je za Inženjerom gradilišta / Pomoćnikom inženjera gradilišta (m/ž). Ponuda uključuje plaćene putne troškove, smještaj i prehranu, isplatu božićnice i uskrsnice, ulaganje u osobni razvoj te mogućnost napredovanja. Ako si spreman rukovoditi posao na gradilištu visokogradnje i niskogradnje pošalji svoju prijavu do 26. srpnja.

Međunarodno uspješno trgovačko društvo, Kaufland Hrvatska k.d., zapošljava Radnika na odjelu delikatese/pekare/voća i povrća (m/ž). Tvoji zadaci će uključivati rad na uslužnom pultu delikatese, pekare ili voća i povrća te pripremu proizvoda za prodaju. Osiguran ti je petodnevni radni tjedan, atraktivna primanja, božićnica, uskrsnica, stručno uhodavanje i osposobljavanje te rad u dinamičnom, produktivnom i strukturiranom okruženju. Požuri i prijavi se do 26. srpnja.

TEDi poslovanje d.o.o. za trgovinu i usluge kao lider među trgovačkim lancima dućana neprehrambenim proizvodima, u potrazi je za Zamjenikom voditelja poslovnice (m/ž). Traže visoko motiviranog pojedinca koji je predan radu i edukaciji novih suradnika. Nude ti stabilno radno mjesto, priliku za napredovanjem na višu poziciju, plaćen topli obrok i plaćen prijevoz. Ako posjeduješ iskustvo vođenja trgovine te sposobnost motiviranja suradnika, požuri i pošalji prijavu do 1. kolovoza.

HP-Hrvatska pošta d.d., tvrtka duge tradicije i iznimne važnosti te najveći davatelj poštanskih usluga u RH, traži novog Vozača (m/ž). Tvoji zadaci će uključivati preuzimanje i prevoženje poštanskih pošiljaka, sudjelovanje u poslovima razmjene robe i poštanskih pošiljaka te prijevoz novca. Ponuda uključuje prosječna mjesečna primanja oko 1.000 eura, dodatne nagrade za postignute radne rezultate, božićnicu, uskrsnicu, dugoročnu stabilnost i mentora koji te uvodi u posao. Požuri i prijavi se do 29. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa