OPĆA BOLNICA PULA

Sanela Bosanac predsjednica Upravnog vijeća, traži se novi ravnatelj

0
Opća bolnica Pula
Opća bolnica Pula

Upravno vijeće Opće bolnice Pula od 27. lipnja djeluje u novom sastavu. Nova predsjednica je Sanela Bosanac, a članovi su dr. Gordana Antić, kao predstavnica Županije, zatim Sean Soldatić, Endi Rimanić i Alen Šegota, kao predstavnici države, te dr. Lorena Honović, kao predstavnica iz redova Stručnog vijeća bolnice.

 

Sanela Bosanac do sada je bila članica Upravnog vijeća, a sada je odlukom Vlade RH, kao osnivača bolnice, imenovana za predsjednicu Upravnog vijeća. Sanela Bosanac diplomirana je ekonomistica te voditeljica Službe za programiranje i provedbu projekata financiranih iz Fonda solidarnosti Europske unije pri Ministarstvu zdravstva.

U ime Istarske županije imenovana je Gordana Antić, dr.med.spec, inače županijska pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb.

Sean Soldatić diplomirani je pravnik zaposlen u Inspektoratu unutarnjih poslova Policijske uprave istarske.

Endi Rimanić diplomirani je ekonomist zaposlen u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Alen Šegota diplomirani je ekonomist zaposlen kao voditelj računovodstva u Dječjem vrtiću Pula.

Dugogodišnja predstavnica Stručnog vijeća OB Pula i dalje po izboru nastavlja svoj rad kao članica izv.prof.dr.sc. Lorena Honović, spec.med.biokem., a ujedno i voditeljica Odjela za medicinsko biokemijsku djelatnost OB Pula.

Na konstituirajućoj sjednici usvojena je odluka da se do odabira novog ravnatelja ili ravnateljice bolnice, za vršitelja dužnosti imenuje dr. Irena Hrstić.

Upravno vijeće je na istoj sjednici donijelo i odluku o raspisivanju javnog natječaja za ravnatelja, što će biti učinjeno u predstojećem skorom razdoblju. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa