NK RUDAR

Ševko Okić pojačava Kovare! Vratio se u stari klub

0
Ševko Okić je svojedobno u dresu Sarajeva igrao protiv Borussije Mönchengladbach
Ševko Okić je svojedobno u dresu Sarajeva igrao protiv Borussije Mönchengladbach

Ševko Okić postao je novi-stari igrač Rudara. Napadač s prvoligaškim iskustvom 35-godišnji Okić se u svoj bivši klub vraća nakon što je u prošloj sezoni nosio dres Cresa. 

Iskusnik je nakon Rudara na početku karijere, otišao u Istru 1961 za koju je odigrao 17 utakmica u Prvoj HNL, a na vrhuncu karijere igrao je za premijerligaše Velež, Sarajevo i Čelik. U Premijer ligi BIH odigrao je ukupno čak 241 utakmicu, postignuo ukupno 48 pogodaka, a u dresu Sarajeva je igrao play-off Europske lige te dao i šest golova u kvalifikacijama. U Hrvatskoj je još igrao za Zmaj iz Makarske i Bjelovar, a potom je otišao u Austriju iz koje se vratio da bi obukao dres Cresa.

Iskusni senior bit će od velikog značaja momčad Rudara. 

- O Okiću i njegovim kvalitetama se sve zna. Iskusni je to igrač koji će puno značiti našoj momčadi u novoj sezoni, a ujedno će pomoći i u omladinskom pogonu što je jednako važno. Mislim da je to zasad to, što se tiče pojačanja. Tražili smo lijevog bočnog, ali to je nemoguća misija tako da ćemo ostati na našim mladim snagama, rekao je predsjednik Rudara Sandi Dobrić. (Tekst: Valentina Prokić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa