Veliki slavljenički party

Pogledajte kako je bilo na proslavi 10. rođendana Istralandije (foto)

0
Foto: Milivoj Mijošek
Foto: Milivoj Mijošek

Vodeni park Istralandia sinoć je prigodnim partyjem proslavio 10. rođendan. Uz odličnu atmosferu, fine zalogaje, koktele i DJ-a brojni gosti su se zabavljali na Onda baru u sklopu aquaparka.

 

Istralandia je otvoren 2014. godine te je bio prvi vodeni park u Hrvatskoj. Nalazi se na cesti između Novigrada i Nove Vasi, na površini od 80.000 četvornih metara od kojih je 4.500 četvornih metara vodenih površina. Uz ostale atrakcije, u sklopu parka nalazi se najveći bazen s umjetnim valovima na Sredozemlju, površine 2.500 četvornih metara, te najviši tobogan u Hrvatskoj, visine 27 metara i ukupne dužine od gotovo 100 metara.

Park je osvojio posebnu nagradu za poduzetnički projekt godine u kategoriji novih parkova u Europi na 13. dodjeli nagrada za najbolje zabavne parkove koja se održala u Rimu 25. listopada 2014. Također, na Europskom sajmu atrakcija (EAS) 2016. godine, u konkurenciji od 300 europskih vodenih parkova, međunarodni žiri Istralandiju je proglasio petim najboljim europskim vodenim parkom. (N.Č.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa