od 1. srpnja do 30. kolovoza

Novigrad uvodi besplatan javni prijevoz. Pogledajte gdje

0

Od 1.srpnja novigradski Neapolis u suradnji s Gradom organizira svakodnevni besplatni prijevoz od velikog parkinga kod Sportske dvorane do Mandrača.

Svakog dana od 1. srpnja do 30.kolovoza, od 7,30 do 22 sata, kombi za prijevoz do 8 putnika prometovat će u oba smjera od Sportske dvorane do Mandrača u centru grada, prema voznom redu. Polasci su predviđeni svakih 15 do 30 minuta, uz pauzu od 13,15 do 15 sati. Prvi polazak s parkirališta kod Sportske dvorane prema Mandraču je u 7.30 sati, a zadnji povratak od Mandrača prema Sportskoj dvorani je u 21.50.

 

Budući je ovo početak novog projekta, iz Grada molie sve korisnike za razumijevanje ukolikodođe do nepredviđenih odstupanja od planiranog voznog reda (satnice će se korigirati ukoliko se pokaže potreba).

Besplatni prijevoz od sportske dvorane do centra grada organiziran je da bi se olakšao promet i osigurala veća dostupnost parkirališnih mjesta. Parkiranje na velikom parkingu kod Sportske dvorane je povoljnije od parkiranja u centru grada (0,90 i 5eura dnevno), stoga ova inicijativa pruža svim Novigrađanima ali i svim gostima Novigrada praktičan i ekonomičan način dolaska u centar grada. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa