ljeto i dalje nije ljeto

U Istri još neko vrijeme neće biti sunca. Vrijeme i dalje nestabilno

0
Ilustracija (Snimio Milivoj Mijošek)
Ilustracija (Snimio Milivoj Mijošek)

Dobro jutro! Visinska ciklona se približava, a bura slabi. Kreću lokalni pljuskovi i neverini, kažu iz IstraMeta. Događa se to uslijed približavanja visinske ciklone, kada u idućih 48 sati izraženiji neverini i lokalni pljuskovi postupno stižu i na sjeverni Jadran. Temperature zraka su u daljnjem blagom padu, što će biti naročito osjetno u srijedu.

 

Danas će vrijeme biti djelomice sunčano, ali i nestabilno uz čestu pojavu lokalnih pljuskova, dok će na moru biti grmljavinskih neverina. Puhat će umjerena i jaka bura, a na moru zapadne Istre sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 15 do 20 °C, dnevne vrijednosti između 26 i 30 °C.

Sutra će biti djelomice sunčano, ali i vrlo nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu, a mogući su i izolirani grmljavinski neverini. Puhat će slab do umjeren vjetar promjenjivog smjera, na otvorenom moru većinom jugozapadnjak, a na dijelu područja sjeverozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 14 do 19 °C, dnevne vrijednosti između 24 i 28 °C.

U četvrtak nas očekuje pretežno sunčano, ali i dalje razmjerno nestabilno vrijeme, na moru uz mogućnost pojave izoliranih neverina, dok u gorju može biti pljuskova. Puhat će većinom slab do umjeren sjeverozapadnjak. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa