Ponuda poslova

Traže se prodavači, bankar i vozač!

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

TAKKO FASHION CROATIA d.o.o. za svoje poslovnice u Puli i Dubrovniku traži Prodavača (m/ž). Od kandidata očekuju minimalno SSS, komunikativnost, samostalnost, želju za rad s ljudima te spremnost na timski rad. Svoju životopis pošaljite im do 28. lipnja.

Modni lider u svijetu jeansa Europa92 u traži Višeg prodavača - stilistu (m/ž) te Asistenta u poslovnici (m/ž) na više lokacija. Budućim kolegama nude primanja od 900, odnosno 800 eura uz dodatne bonuse na plaću, božićnicu i druge prigodne nagrade, profesionalni razvoj kroz obuku i mentorski program, mogućnost internog napredovanja te 40 % popusta na vlastite modne brendove. Više informacija o uvjetima rada pronađi u oglasu koji je aktivan do 28. lipnja.

Komunikativna si i prodajno orijentirana osoba koja voli rad u dinamičnom okruženju? Voliš učenje i nove izazove? Onda je pozicija Bankar u poslovnici (m/ž) u Raiffeisenbank Austria d.d. idealna za tebe. Nude ti priliku za stjecanje iskustva u području financija u internacionalnoj kompaniji, stručne edukacije vezane uz područje rada, raznovrstan i dinamičan posao i mogućnost daljnjeg profesionalnog i osobnog razvoja. Javi im se do 28. lipnja.

OPLATE ŠITUM d.o.o. zapošljava Vozača E kategorije (m/ž) koji će biti zadužen za prijevoz robe na području cijele Hrvatske, preuzimanje, popunjavanje i obrada dokumentacije koja prati robu, utovar/ istovar robe te kontrolu robe. Budućim kandidatima nude plaću od 2.000 eura te ugovor o radu na puno radno vrijeme. Svoju životopis pošaljite im do 28. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa