Danas svi na Verudu!

'Spremni smo, treniramo dobro, dat ćemo sve od sebe!'

0
Nogometaši Uljanika na jednom prošlom susretu (Foto: Milivoj Mijošek)
Nogometaši Uljanika na jednom prošlom susretu (Foto: Milivoj Mijošek)

Pulske zaljubljenike u nogomet danas u 18 sati očekuju tribine nogometnog stadiona na Verudi, koje bi se još jednom mogle napuniti. Radi se o uzvratnom susretu kvalifikacija za plasman u 2. Nogometnu ligu u kojem će se nogometaši pulskog Uljanika, kao prvaci 3. NL Zapada, još jednom ogledati s NK Slavonijom iz Požege koja je ovu sezonu završila na vrhu 3. NL Istok. Iz nedjeljnog prvog ogleda “brodograditelji” su se u Pulu vratili s neriješenim rezultatom, te će uz pomoć vjernih navijača u uzvratu pokušati iskoristiti taj aktivni rezultat i osigurati mjesto u višem razredu natjecanja.

Razgovarali smo s tajnikom kluba Draganom Stokićem Stoletom.

"Pozivamo sve da dođu i pomognu nam u toj najvažnijoj utakmici za naš klub u ovom 'mandatu'. Spremni smo, treniramo dobro, dat ćemo sve od sebe. Nedostaje nam Glavaš koji je već duže vrijeme ozlijeđen. Batelić je počeo igrati i u trenažnom je procesu, a nemamo ni Topića zbog akumuliranih kartona. Uglavnom, dođite nas podržati jer se radi o jako važnom susretu", kratko je rekao Stole.

 

Ulaznice se još uvijek mogu kupiti u IstraSport na stadionu Aldo Drosina od 7 do 19, Sport Caffeu u dvorani Mate Parlova od 11 do 23, restoranu Gagliardo na Portarati od 8 do 23 sata, te u All Star Caffeu na gradskom bazenu Dina Makovca od 8 do 20 sati.

Televizijske kamere koje su pratile prvu utakmicu u Požegi ovog će puta biti u Zadru, na drugom kvalifikacijskom ogledu koji se igra u isto vrijeme, tako da iz kluba pozivaju navijače da na vrijeme nabave svoje ulaznice i budu onaj presudni “igrač” za savladavanje tog puta do još jednog velikog sportskog uspjeha. (Istarski.hr)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa