Euro 2024

Teški poraz Hrvatske. Atmosfera na Forumu naglo popustila zbog rezultata (FOTO)

0
Foto: Istarski.hr
Foto: Istarski.hr

20:00 - Hrvatska je na otvaranju Europskog prvenstva protiv Španjolske doživjela težak poraz od 3:0. Izabranicima Zlatka Dalića presudilo je katastrofalno prvo poluvrijeme u kojem su Španjolci postigli tri pogotka i tako osigurali pobjedu. Strijelci su bili Alvaro Morata, Fabian Ruiz i Dani Carvajal.

19:00 - Nakon početnog ushićenja, atmosfera na pulskom središnjem trgu Forum naglo je popustila, no brojni navijači nisu odustali od gledanja live prijenosa.

Španjolska reprezentacija je u prvom poluvremenu prve utakmice Europskog prvenstva zabila Hrvatskoj dva pogotka u tri minute. Najprije je Alvaro Morata zabio u 29. minuti gol nakon što je pobjegao hrvatskoj obrani. Onda je uslijedio novi šok za brojne hrvatske navijače u Berlinu. Fabian Ruiz zabio je u 32. minuti. Primio je loptu na rubu šesnaesterca, lijepim lažnjacima si stvorio prostor za udarac i zatim neobranjivo pogodio za veliku prednost Španjolaca. Dani Carvajal se u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela pobrinuo da Španjolska ode na poluvrijeme s čak tri gola prednosti. Lamine Yamal ubacio je s desne strane u sredinu, gdje je Carvajal ostao nečuvan na pet metara. Poslao je loptu pored Livakovića za 3:0, prenosi Index.

18:00 - Vatreno ludilo još se jednom sprema zahvatiti čitavu Hrvatsku, pa samim time i našu Istru. Javljaju nam se čitatelji, šalju fotografije, a Pula se pomalo sprema na najuzbudljivijih 90 minuta! Kafići, restorani, autobusi, majice, kape, rekviziti... Sve je kockasto, sve je ponosno i 'nabrijano' za večerašnji dvoboj. Središte zbivanja i Istri danas je pulski Forum! Pogledajte fotogaleriju!

 

Kao što je već dobro poznato, na pulskom Forumu će se prenositi utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na 17. Europskom nogometnom prvenstvu, a prvi live prijenos bit će danas u 18 sati kada naši Vatreni igraju protiv Španjolske.

Domaći i turisti moći će tako ovaj dvoboj pratiti putem velikog LED ekrana veličine 7 x 4 metra. Naravno, priprema se i popratni zabavni program uz voditelja i DJ Stefana koji počinje sat vremena prije same utakmice.

Hrvatska reprezentacija na Olimpijskom stadionu u Berlinu započinje natjecanje na Europskom prvenstvu. U jakoj skupini u kojoj su još i Italija i Albanija, hrvatska reprezentacija prvu utakmicu igra sa Španjolskom, jednim od favorita turnira.

Podsjetimo, u dane odigravanja utakmica hrvatske nogometne reprezentacije svim osobama s hrvatskim navijačkim rekvizitima bit će omogućen besplatan ulazak u autobuse na redovnim linijama, dva sata prije i dva sata po završetku utakmice.

Također, da bi se osiguralo da za vrijeme i nakon odigravanja nogometnih utakmica ne dolazi do narušavanja javnog reda i mira ili drugih oblika protupravnih ponašanja, policijski službenici pulske Policijske postaje pojačano će obilaziti sva mjesta na kojima će se organizirati gledanje prijenosa utakmica hrvatske reprezentacije. (Istarski.hr)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa