lijepa i nesvakidašnja nogometna priča

Kvalifikacije za Drugu ligu Uljanik će igrati u dresovima Istre 1961

0
Nogometaši Uljanika na nedavnoj utakmici protiv Cresa (foto: Milivoj Mijošek)
Nogometaši Uljanika na nedavnoj utakmici protiv Cresa (foto: Milivoj Mijošek)

Kvalifikacije za Drugu ligu koje mu predstoje nogometaši Uljanika igrat će u dresovima Istre 1961. I to ne bilo kojima, nego novima, koji su dizajnirani za sljedeću sezonu.

Naime, uoči kvalifikacija protiv Slavonije iz Požege pojavio se vrlo neobičan problem.

"Za naš Uljanik ova je nedjelja važan događaj, u novijoj klupskoj povijesti možda i najznačajniji. Nastupamo u prvoj kvalifikacijskoj utakmici za ulaz u viši rang natjecanja. Igramo protiv Slavonije iz Požege, no ispriječio nam se naizgled banalan, ali suštinski veliki problem. I mi i oni imamo iste domaće garniture dresova! Vremena za adekvatnu reakciju bilo je malo, od utorka kad smo to saznali, do nedjeljne utakmice u Velikoj nedovoljno", ističe predsjednik kluba Toni Draguzet.

 

Nije bilo druge nego brzo potražiti pomoć i pronaći rješenje, novu i drugačiju, za nastup prihvatljivu garnituru dresova.

"Kontaktirali smo NK Istru 1961, pulskog prvoligaša. Obratili smo se našim sportskim kolegama čudnim zahtjevom, na što su oni reagirali brzo i konkretno. "Imate naše nove žute dresove, još neotvorene", poručili su.  Dresovi su spremni za pobjedu te, nakon druge utakmice, ulaz u Drugu ligu. Eto, u našem uspjehu svoj doprinos, simboličan s uskakanjem u zadnji, ali itekako važan trenutak, ugradit će veći brat pulske nogometne priče, za kojeg nam je zadovoljstvo reći da se na njega možemo osloniti kad je gusto i neizvjesno. Ne jednom, sigurni smo, nego kad god zatreba, Istra 1961 će nam uskočiti. Lijepo je to znati i zato im velika hvala", istaknuo je Draguzet.

Na koncu ove lijepe nogometne priče dodajmo da će upravo danas Istra 1961 predstaviti te svoje nove dresove. Kako izgledaju, moći ćete naravno vidjeti na Istarskom.hr. (IHR)     

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa