bogat program

Općina Medulin slavi 31. rođendan. Pogledajte što će se sve događati

0

Općina Medulin ove godine slavi 31 godinu svoga postojanja i rada, a bogat program Dana Općine Medulin koji se obilježava svakog 12. lipnja, trajat će cijeli mjesec lipanj te će obuhvatiti raznovrsne zabavne, kulturne, sportske i rekreativne sadržaje za sve generacije mještana i posjetitelja. U organizaciji i realizaciji programa uz samu Općinu Medulin i Turističku zajednicu općine Medulin, sudjeluju i komunalna poduzeća, ustanove te lokalne udruge i klubovi, a svi su sadržaji za posjetitelje besplatni.

 

Već ovog vikenda, u subotu 1. lipnja, u Vinkuranu se održava Vinkuranska noć, u sklopu koje će se u dnevnom dijelu programa na lokaciji Sporskog centra Vinkuran od 10 do 12 sati održati turnir u stolnom tenisu, a popodne turnir u boćanju. Od 18 sati  kreće zabavni program, uz bogatu gastro ponudu. Dobrodošli su i najmlađi posjetitelji, jer su na programu brojne društvene igre za djecu i odrasle. Od 20 sati u Vinkuranskoj lučici kreće zabavni sadržaj za sve generacije, uz društvene igre za djecu i odrasle. Nastupit će Giuliano i Academix band. Ova manifestacija ima i humanitarni karakter, pa će se tako prikupljati donacije za udrugu Naš San Njihov Osmijeh.

U Medulinu, u Loži na Placi u subotu se u 20 sati otvara izložba umjetničkih radova članova udruge MedulinArt, a moći će se   razgledati do konca lipnja, radnim danom od 19 do 22 sata. Također u Medulinu, upravo na medulinskoj placi (a u slučaju lošeg vremena u Multimedijalnom centru 3mc) u ponedjeljak, 3. lipnja, s početkom u 20 sati odigrat će se gostujuća hit komedija „Tere i Luce“ u produkciji kazališta Planet Art iz Zagreba. Predstavu u kojoj glume Anja Šovagović-Despot i Nataša Janjić Medančić, svojim mještanima i posjetiteljima poklanja Općina Medulin, a ulaz je slobodan. Daljnje događaje iz Općine obećavaju najaviti na vrijeme. (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa