Ttraže se i prodavači i stručni suradnici

Njemačko brodogradilište traži radnike

0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

BUTAN PLIN d.o.o. dio je SHV ENERGY grupe koja zapošljava 16.000 ljudi u 25 zemalja diljem svijeta. Sada su u potrazi za motiviranom i odgovornom osobom na poziciji Specijalist za računovodstvo (m/ž). Ako imaš minimalno tri godine radnog iskustva i želi podijeliti svoje iskustvo i raditi u multinacionalnoj kompaniji, javi im se do 3. lipnja.

Lürssen je vodeće njemačko brodogradilište, u privatnom vlasništvu, specijalizirano za dizajn i proizvodnju mega jahti, brodova i plovila obalne straže. Ako želiš postati dio njihovog uspješnog tima prijavi se na oglas za posao HR Associate (m/f), a više informacija o uvjetima pronađi u oglasu koji je aktivan do 11. lipnja.

NVL d.o.o. zapošljava Logistic Specialista (m/f) u Rijeci. Budućim kolegama nude dinamičnu i motivirajuću radnu atmosferu, mogućnost daljnjeg učenja i napredovanja te stimulativna primanja. Ako želiš zaploviti s njima i njihovim timom, pošalji im svoj životopis do 17. lipnja. 

Sport Vision traži Prodavača (m/ž) u Zadru, Dubrovniku, Šibeniku, Puli, Zagrebu, Rugvici (Designer Outlet Croatia), Varaždinu i Splitu. Od kandidata očekuju minimalno SSS, izražene komunikacijske vještine u ophođenju s kupcima, iskustvo u maloprodaji te poznavanje rada na PC blagajni. Oglas je aktivan do 17. lipnja.

Imaš iskustva u proaktivnoj prodaji i spreman/na si putovati u Austriju, Njemačku, Nizozemsku i Švicarsku? Imaš razvijene organizacijske i komunikacijske vještine te govoriš njemački i engleski jezik? Onda je pozicija Stručni suradnik u grupnom odjelu (m/ž) u Maistra Hospitality Group idealna za tebe. Nude konkurentnu plaću u turizmu, mjesečne nagrade, plaćen putni trošak te mogućnost razvoja karijere.  Prijave primaju do 7. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa