interesa nema, cijena ne pada

Ponovno natječaj za poslovne prostore u zgradi tržnice

0
Na katu tržnice radi tek nekoliko lokala
Na katu tržnice radi tek nekoliko lokala

Čini se da se za nekad tražene poslovne prostore u zgradi pulske tržnice u centru Pule nema gotovo nikakvog interesa. Naime, tvrtka Pula usluge i upravljanje već je treći mjesec zaredom objavila natječaj za zakup niza poslovnih prostora i terase kako u ovoj zgradi, tako i mjesta za mljekomat na tržnici Veruda.

 

Ovoga puta rok za dostavu pisanih ponuda je 12. lipnja do 12 sati, kada će se ponude i otvoriti u sjedištu tvrtke, u Domu sportova 'Mate Parlov'.  

Na katu se, dakle, daje u zakup čak šet prostora od po 15 kvadrata, i to za djelatnost trgovine prehrambenim proizvodima, odnosno usluge prehrane za van bez usluge prodaje pića. Početna cijena zakupnine jest euro po kvadratu bez PDV-a.

U zakuop se daje i terasa na južnom platou zgrade tržnice na Narodnom trgu, površine od 28 kvadrata, za početnih 20 eura po kvadratu bez poreza, kao i na prethodnim natječajima.

Prostor u kiosku za automate (mlijekomat, jajomat i slično) na tržnici Veruda, površine od 1,44 kvadrata, daje se u mjesečni zakp po početnih 200 eura bez PDV-a. Iako ni prethodnih mejseci nije nađen zakupac za ovu lokaciju, cijena je ostala ista. (M. V. I.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa