izbori za mjesne odbore

IDS Gračišće: 'Naše liste sastavljene su od vrijednih ljudi'

0

"Naše liste sastavljene su od motiviranih i vrijednih ljudi koji žele da se naša Općina razvija. To su novi, ali iskusni pojedinci koji vole svoj kraj, znaju potrebe svojih mjesta i pokreće ih snažna želja za boljim uvjetima života u svakom djelu Gračišća", poručili su iz IDS-a Gračišće povodom predstavljanja liste i kandidata za nadolazeće Izbore za članove vijeća mjesnih odbora Općine Gračišće.

 

Predsjednik IDS-a Gračišće, Albert Putinja, istaknuo je kako u fokus žele staviti konkretne projekte, ciljeve i potrebe mještana, a ne političko kritiziranje i nadmetanje, jer „za nas su mjesni odbori direktna poveznica između svakog čovjeka s izvršnom vlasti. Mi želimo biti kanal komunikacije koji će se zalagati za bolju kvalitetu života i razvitak svakog, pa i najmanjeg mjesta u Gračišću.“

- U narednom periodu primarni cilj je dovođenje kanalizacije u svaki mjesni odbor. Uz to, u MO Grašiće-Škopljak zalagat ćemo se za asfaltiranje u selima Žlepčari, Baldeti, Vlahovići i Levini, izgradnju šetnice Marcani-Češići, u Češići želimo pokrenuti izgradnju društvenog doma, a u Gračišću izgradnju sportske dvorane. U MO Jakačići založit ćemo se za izgradnju društvene prostorije u Šimunići. Na području MO Batlug potaknut ćemo uređenje društvenog doma i uređenje prilaza za autobusnu stranicu Batlug. U MO Bazgalji želimo urediti školu, ucrtati puteve na području mjesnog odbora i asfaltirati ceste Lovrinići-Funčići i Tudori. Za MO Mandalenčići prioriteti su proširenje postojeće kanalizacijske mreže, kvalitetnije održavanje nerazvrstanih cesta, protupožarnih puteva i svih javnih površina.“ – istaknuo je Putinja naglasivši kako su ovo samo neki od prioriteta za koje će se boriti kroz mjesne odbore.

Za kraj, pozvali su sve zainteresirane mještane da im se obrate s pitanjima i prijedlozima na druženjima koja planiraju organizirati u naredna dva tjedna po pojedinim mjesnim odborima. Nositelji IDS-ovih lista na Izborima 9. lipnja su Albert Vojsković (MO Gračišće-Škopljak), Dragan Milanović (MO Jakačići), Dražen Bakša (MO Mandalenčići), Fiorela Nadišić Lakošeljac (MO Bazgalji) i Petar Uravić (MO Batlug). (IHR)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa