Dva vijećnika SDP-a podržala UPU Sv. Katarina - Monumenti, dva glasala protiv

0
Mjesta rezervirana za Ladonjine vijećnike zjapila su prazna
Mjesta rezervirana za Ladonjine vijećnike zjapila su prazna

S obzirom da su mjesta rezervirana za Ladonjine vijećnike na posljednjoj sjednici pulskog Gradskog vijeća, održanoj 27. ožujka zjapila prazna, sjednica je tekla vrlo „glatko“. Od ukupno 26 vijećnika, sjednici je ovoga puta prisustvovalo njih svega 18. Ipak, dovoljno da se ona i održi.

Gotovo su sve točke dnevnog reda usvojene jednoglasno, bez ikakve prethodne rasprave što je doista prava rijetkost s obzirom na oporbu koja u pravilu na gotovo svaku točku dnevnog reda ima pokoju zamjerku.

Ovoga je puta vijećnica bila poprilično tiha, a s obzirom na praznu klupu i nedostatak članova oporbe i nekako pusta. „Složnost“ vijećnika je samo na tren poremetila točka dnevnog reda koja se odnosila na usvajanje izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana i izradu Urbanističkog plana uređenja područja Sv. Katarina – Monumenti protiv koje su glasali SDP-ovci Peđa Grbin i Ornela Grujić Cukon. Preostalih 16 vijećnika, među kojima i druga dva vijećnika SDP-a, Marijan Mužinić i Marica Vrbanac, glasali su za plan. (Tekst i foto: Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa