Prvomajski glazbeni spektakl: Severina u Novigradu!

0
Severina je upravo započela turneju kojom promovira svoj novi album
Severina je upravo započela turneju kojom promovira svoj novi album

Nakon prošlogodišnjeg izuzetno uspješnog koncerta Olivera Dragojevića i klape Cambi, održanog 1. svibnja u novoj novigradskoj sportskoj dvorani, tradicija se nastavlja, pa će ove godine na sam Prvi maj sportska dvorana u Novigradu ugostiti još jedno veliko glazbeno ime, nekrunjenu kraljicu hrvatske estrade, ali i jednu od najvećih glazbenih zvijezda na ovim prostorima - Severinu!

Popularna „Seve nacionale“ upravo je započela svoju veliku turneju pod nazivom Dobrodošao u klub, kojom će u nekoliko najvećih gradova u regiji promovirati svoj novi, istoimeni album, a uz prave koncertne spektakle u okviru turneje, održat će nekoliko također vrhunskih koncertnih nastupa u manjim gradovima, poput ovog prvomajskog u Novigradu.

Bit će to prigoda za sve obožavatelje Severine i njezine glazbe, ali i za sve ljubitelje dobrog glazbenog provoda, da ovogodišnji praznik rada provedu u odličnoj atmosferi, uz nezaboravni doživljaj i nastup trenutno zasigurno najveće hrvatske glazbene zvijezde.

Ulaznice za Severinin koncert u Novigradu u pretprodaji će se naći od Uskrsa, po prihvatljivim cijenama od 80 kuna za parter odnosno 100 kuna za tribinu. U pretprodaji će se ulaznice moći kupiti na slijedećim mjestima: u sportskoj dvorani u Novigradu, u novigradskoj Turističkoj zajednici, u agenciji Gabi travel u Umagu, u agenciji Activa travel u Puli, te u hotelu Fontana u Buzetu. Više o samom koncertu te o svim ostalim detaljima vezanima uz ovaj veliki zabavno-glazbeni događaj, moći ćete pravovremeno doznati na Facebook stranici Severina u Novigradu, putem koje će organizatori najsretnijima omogućiti i poneku besplatnu ulaznicu. 

Organizator koncerta je buzetska Agencija JET, dok su glavni pokrovitelji Grad Novigrad-Cittanova i novigradska Turistička zajednica. Pokrovitelji su Laguna Novigrad d.d i Favorit pivo, dok su medijski partneri Glas Istre, TV Istra, Radio Pula, Radijska istarska mreža, Radio Istra, te internetski portali istarski.hr, regionalexpress.hr, nasabujstina.hr i parentium.com.         

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa