Sv. Petar u Šumi: Bratulić i Matika najbolji škopisti

0
Turnir se igrao punih 18 sati
Turnir se igrao punih 18 sati

Nakon turnira u briškuli i trešetama, Supetarci su u organizaciji odbora za sport i rekreaciju dobili i najbolje škopiste. Naime, u subotu 23. ožujka u maratonskoj igri od 18 sati, odnosno do 3 sata ujutro, u konobi pod Čripnjon u vrlo napetoj igri vrhunskih znalca u igranju škope pokazali su svoju kvalitetu u igri koja traži puno koncentracije, pamćenja i nadmudrivanja.

Sudjelovalo je osam ekipa od starije dobi do mlađih uzrasta što je pokazatelj da se igra prenaša i na mlađe. Upravo do samog finala i pobjednici i najbolji škopisti Općine Sv. Petar u Šumi je mlađa ekipa Bratulić Marijan i Matika Mirko koji su osvojili prvu nagradu 5 kila kobasica, litru kvalitetnog vina te bocu domaće medice. Drugoplasirani su Bančić Miro i Pamić Elio koji su osvojili domaći sir i kvalitetno vino, a treći plasirani Jurman Slavko i Vodopija Anđelo, osvojili su svaki po bocu kvalitetnog vina.

Uz turnir organizirana je večera uz fritaju sa najboljim kobasicama Obitelj Franjul. Turniru su se odazvali načelnik Mario Bratulić te članovi odbora Gljušćić Marko i Zgrablić Dario. Turnir su pomogli Općina Sv.Petar u Šumi,konoba pod Čripnjon.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa