Istra Inspirit nagrađen za najbolju marketinšku kampanju turističke destinacije

0
Nagradu je u ime Istra Inspirita primila Morena Milevoj, voditeljica marketinga i PR-a projekta
Nagradu je u ime Istra Inspirita primila Morena Milevoj, voditeljica marketinga i PR-a projekta

Na svečanosti dodjele nagrada Golden Zoom Awards, 26. ožujka, u hotelu Golf Bled na Bledu u sklopu 3. Međunarodne konferencije  o strateškom i kreativnom marketingu TRAVEL ZOOM (International Conference on Strategic and Creative Marketing in Tourism)  Istra Inspiritu je dodijeljeno još jedno važno priznanje i to za najbolju marketinšku kampanju turističke destinacije. Nagradu je u ime Istra Inspirita primila Morena Milevoj, voditeljica marketinga i PR-a projekta.

Međunarodni žiri u sastavu vrhunskih marketinških stručnjaka i akademika pod vodstvom Marka Majera, CEO Mayer McCann Slovenija vrednovao je slijedeće karakteristike pri odabiru pobjednika ovog prestižnog natjecanja, a to su: strateški koncept, kreativnost, originalnost, izvedbu i efikasnost kampanje. Posebno su istaknuli kao vrijednost kampanje dosljednost u marketinškoj komunikaciji prema različitim ciljanim skupinama, te originalnost samog logotipa i slogana Istra Inspirita. Kreativna agencija zaslužna za vizualni identitet Istra Inspirita je Brandmama na čelu s kreativnom direktoricom Ivom Canki.

Konferencija je organizirana od strane Kongres Magazina i državne agencije SPIRIT Slovenija, a cilj nagrada je ponuditi pregled najnovijih kreativnih kampanja turističkih destinacija, kao i pogled u budućnost turističkog marketinga u Europi. Uz nagradu za najbolju marketinšku kampanju turističke destinacije, dodijeljena je i nagrada za najbolju korporativnu marketinšku kampanju, koju  je osvojila slovenska marketinška agencija Nea Culpa za klijenta Palma Travel.

Ovo je već peto službeno priznanje organizacijskom timu za ogroman trud uložen pri podizanju ovako velikog projekta koji je realiziran u suradnji Upravnog odjela za turizam Istarske županije, Istarske razvojne turističke agencije i Turističke zajednice Istre.

Golden Zoom žiri
Golden Zoom žiri
Golden Zoom Award
Golden Zoom Award

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa