Projekt „Drvo je prvo“ na sajmu Promohotel u Poreču

0
Sajam Promohotel održat će se od 20. do 23. ožujka u dvorani Žatika u Poreču
Sajam Promohotel održat će se od 20. do 23. ožujka u dvorani Žatika u Poreču

Na 28. međunarodnom sajmu prehrane, pića i opreme za turizam Promohotel 2013. Hrvatska gospodarska komora predstavlja projekt „Drvo je prvo“. U organizaciji Sektora za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo kao i Centra za dizajn HGK na štandu HGK prezentirat će se dizajn proizvodi od drva.

Pritom će se predstaviti sljedeći izlagači: Euroratan; Pula, Bernarda, Nedelišće; Spin Valis, Požega; Hrastico, Pitomača; Linea cod; Čakovec; Interior ars, Samobor; Novak,  Varaždin te Srnec.

Projekt „Drvo je prvo“ pokrenula je 2007. godine Hrvatska gospodarska komora, a kao partneri su se pridružili Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva i Hrvatske šume d.o.o.

Ciljevi projekta su: povećanje upotrebe drva i proizvoda od drva u Republici Hrvatskoj, podizanje percepcije vrijednosti drva kao materijala za gradnju i uređenje, promocija domaćih proizvođača u drvnoj industriji, jačanje tržišta drvnih proizvoda, racionalizacija korištenja energije, povećanje prodaje kao doprinos konkurentnosti industrije, te proširenje znanja o proizvodima od drva i održivom gospodarenju šumama.

Dodatne informacije o projektu dostupne su na www.drvojeprvo.hr Sajam Promohotel održat će se od 20. do 23. ožujka u Poreču (Žatika), a jedan od pokrovitelja je i HGK-Županijska komora Pula.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa