Fanika Hlubocki uspješna na karate turniru u Nedelišću

0
Lavovi su nastupili u Nedelišću
Lavovi su nastupili u Nedelišću

U Nedelišću kod Čakovca, u subotu 16. ožujka, je održan 8. Međunarodni karate turnir "CRO CUP" na kojemu je nastupilo 412 natjecatelja iz 47 klubova Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Među njima je uspješno nastupilo i dvoje natjecatelja Karate kluba "Lav" iz Pule.

Fanika Hlubocki je bila izuzetno uspješna. Nastupila je u kategoriji kadetkinja do 47 kg i u kategoriji juniorki do 53 kg, te u obje kategorije osvojila druga mjesta i srebrne medalje. Loren Domba je u kategorijama mlađih učenika i učenika zaustavljen u repasažnim borbama za medalju.

Polaganje za viša zvanja
Polaganje za viša zvanja
Dan kasnije, u nedjelju, 17. ožujka godine, u prostorijama Karate kluba "Lav" na Valsalinama u Puli održano je polaganje za viša zvanja u karateu. Polaganju je pristupilo jedanaest kandidata.

Kandidati su polagali pred tročlanom komisijom koju su sačinjavali nositelji majstorskih zvanja u karateu, a koju je predvodio licencirani ispitivač Hrvatskog Karate Saveza, Rudolf Oliva. Za zvanje 8. Kyu (žuti pojas) su položili: Dino Zukić, Fanika Hlubocki, Anton Brščić, Kristijan Pavlović i Matej Kaštigar. Za zvanje 7. Kyu (narančasti pojas ) su položili: Moris Trbulin, Robi Prosen i Anita Petrić. Za zvanje 6. Kyu (crveni pojas) su položili: Elena Čakarević i Teide Ušić. Za zvanje 5. Kyu (zeleni pojas) je položio Josip Rogalo.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa