Ovog ljeta u Areni 2Cellos, Vaya Con Dios, Cohen, Cocker, Zaz...

0
Ovog ljeta u Areni bogat glazbeni program
Ovog ljeta u Areni bogat glazbeni program

Povjerenstvo za programe u prostorima kulturno-povijesnih spomenika Grada Pule donijelo je Zaključak o potvrđivanju Programa ljetnih glazbeno-scenskih programa u Amfiteatru za 2013. godinu, kojeg je potvrdio pulski gradonačelnik, uz napomenu da do kraja ožujka još tri organizatora za četiri odobrena programa moraju izvršiti obveze sukladno Pravilniku za održavanje ljetnih programa u Amfiteatru.

Naime, odlučeno je da će se u razdoblju od 15. lipnja do 31. kolovoza u Amfiteatru održati deset glazbeno-scenskih programa. Tako će u srpnju nastupati 2Cellos, Vaya Con Dios i Trio Eroika, Leonard Cohen, Gregorian, Josipa Lisac, Zaz, Massimo i prijatelji, a Joe Cocker nastupat će u kolovozu kada je također na rasporedu otvorenje Outlook festivala.

Prema Programu javnih potreba u kulturi, 15. lipnja u Amfiteatru će se održati  završnica manifestacije Pula Superiorvm - Dani antike, a od 14. do 30. srpnja Amfiteatar jerezerviran za Pula Film Festival. Zahtjevi za koncert Severine i Bregovića, Grace Jones i Gladijatorske igre nisu prihvaćeni.

Za dio programa u sklopu manifestacije Čarolija Izraela čiji su pokrovitelji Veleposlanstvo države Izrael, Istarska županija i Grad Pula, za termin 6. i 8. kolovoza, predloženo je da lokacija programa bude pulski Kaštel. (D.T.)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa