Pronađena dobitna Božićna srećka: Potvrda stajala pored kompjutorskog miša

0
Srećka je uplaćena na kiosku Tiska u Nedešćini
Srećka je uplaćena na kiosku Tiska u Nedešćini

U srijedu 13. veljače, dan nakon objave o potrazi zagubljene Božićne srećke vrijedne 200 tisuća kuna kupljene u poslovnici Tiska u Nedešćini dobitnik se javio i podigao vrijedan dobitak. Potvrda sa sretnim brojem 0869740 tako je dva dana prije isteka roka isplaćena na blagajni Hrvatske Lutrije.

"Dobitna potvrda je čitavo vrijeme bila pored miša kućnog računala i stvarno ne znam zašto nismo prije primijetili i provjerili, ali je nitko nije niti bacio u smeće. Kao da je čekala da bude pronađena. Supruga je pročitala u novinama da je kupljena u Istri, tu blizu, provjerila brojeve i pozvala me sa smiješkom. Uf, dobro će doći jer ne stojimo baš najbolje s financijama", ispričao je sretni dobitnik druge premije od 200 tisuća kuna čiji su sretni brojevi izvučeni još 14. siječnja 2013. godine.

Prva dobitnica premije Božićne srećke svoju je srećku kupila na kiosku iNovina u Zagrebu, na adresi Bijenička cesta bb. Ona je pratila izvlačenje i odmah saznala za dobitak ali joj se nije žurilo pa je po dobitak došla 5. veljače.

Ovim putem želimo zahvaliti svim medijima koji su objavili informaciju o potrazi za dobitnikom koja je završila sretno kao i u slučaju Uskrsne srećke prije dvije godine, kada je u posljednji trenutak dobitnik iz Marije Bistrice shvatio da u novčaniku nosi dobitnu potvrdu vrijednu 300 tisuća kuna, poručili su iz Hrvatske Lutrije.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa