Koktelsi snimili novu pjesmu: Ka će s manun noseća ostat?!

0

Puno se šukalo zadnje vrijeme di su nestali Koktelsi, navodno su bili na godišnjem odmoru koji je koliko vidimo i čujemo na njih djelovao više nego kreativno! Inspiracije tu nikad nije nedostajalo.

Vratili su se iz hibernacije i to pojačani za dva nova člana: Antoana na bubnjevima i po prvi puta u njihovim redovima je i jedna cura, Claudia Beni! Široj javnosti dobro poznata od prije kao članica grupe Teens i predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2003.

Svi se pitaju od kud Klaudija u Koktelsima, a ona sama za sebe kaže da je ona tu od uvijek i pripadala, samo je bilo pitanje vremena kada će se to realizirat.

"Dosta mi je uštogljenosti i lažnog sjaja, glazba je za mene pozitivna emocija ne opterećena od raznih klišea i glazbene industrije, ja sam iz (Pobri) Opatija, volim svoj kraj i od uvijek sam se željela posvetiti glazbi Istre i Primorja, čakavski jezik mi je materinji i mislim da ću se tu moć kreativno maksimalno opustit i izrazit a Koktelsi su ko stvoreni za mene..."

„Po domaću style“ je glazbeni mix sedam pjesama u tipičnom stilu Koktelsa s prepoznatljivom pričom između pjesama koja sve skupa povezuje. Claudiina interpretacija već poznatih Koktels Hitova te za kraj mixa i promocija nove pjesme Šinjorina kao najavnog singla za njihov novi album.

Sve je to nabijeno energijom i odsvirano u živo od jednom u velikom studiu GIS u Kastvu uz producenta Mateja Zeca s kojim su radili i prva dva albuma "Z Armunikun po svete" i "Rsaaaj!!!"

"Htjeli smo zadržati originalni zvuk i samo ga obogatiti ženskim vokalom da nam da jedno osvježenje i nove mogućnosti da dalje sviramo i snimamo domaću muziku, onakvom kakva ona mora biti", rekli su Koktelsi.

„Po domaću style“ možete pogledati na YouTube i skinuti je na služenoj internet stranici www.koktelsi.com

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa