Savez sportova Vodnjana poziva na dostavu prijedloga za nagrade u 2012. godini

0
Vodnjan
Vodnjan

Sportski Savez Grada Vodnjana-Dignano poziva na dostavu prijedloga za nagrade i priznanja za 2012. godinu. Naime, u znak priznanja za postignuti sportski rezultat i doprinos u afirmaciji hrvatskog sporta, SSGV jednom godišnje dodjeljuje nagrade i priznanja istaknutim sportašima i sportskim djelatnicima Grada Vodnjana-Dignano.

Kategorije u kojima se nagrade dodjeljuju su slijedeće: najuspješniji sportaš/ica, najuspješnija muška ekipa, najuspješnija ženska ekipa, muška sportska nada, ženska sportska nada, najuspješnija muška ekipa u mlađim uzrastima, najuspješnija ženska ekipa u mlađim uzrastima, najuspješniji sportaš s invaliditetom, najuspješnija sportašica s invaliditetom,  najuspješniji trener i nagrada za životno djelo.

Prijedloge mogu podnijeti sve sportske udruge, strukovni savezi, Zajednica sportskih udruga i Savezi sportova istarskih gradova te članovi Izvršnog odbora Sportskog Saveza Grada, sukladno pravilniku o nagradama i priznanjima SSGV.

Prijedloge kandidata za nagradu za životno djelo (toč.11) mogu podnijeti pojedinci i sportski klubovi SSGV.

U nominaciji za izbor najboljih mogu ući samo sportaši i sportašice sa prebivalištem na području Grada.

Prijedlozi se dostavljaju najkasnije do 31. prosinca ove godine Izvršnom odboru Sportskog Saveza Grada u pisanom obliku, osobno ili poštom, s obaveznim detaljnim obrazloženjem, na adresu: Grad Vodnjan-Dignano, Trgovačka 2, s naznakom «Nagrade SSGV za 2012. godinu».

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa