Koncertom u pazinskom Magnusu počela zimska sezona izlazaka

0
Ovog vikenda počinje noćni život u Pazinu
Ovog vikenda počinje noćni život u Pazinu

Koncertom benda Night Express, u diskoteci Magnus u Spomen domu, počela je sezona izlazaka u Pazinu. Uz živu glazbu benda, za DJ pultom publiku je zabavljao Nikola z Kukurini.

Vikend izlazaka nastavit će se u subotu već tradicionalnim koncertom benda Let 3 na otvorenom, na platou ispred diskoteke, dok će u samoj diskoteci će nastupati Vanillaz. U slučaju kiše, koncert se premješta u hol Spomen Doma, a cijena ulaznice za oba dana u pretprodaji iznosi 40 kuna, dok je na dan koncerta cijena 50 kuna.

U Magnusu će i ubuduće petkom biti živa glazba, a vikend za vikendom nastupit će Adastra, Brkovi, Dubioza kolektiv, Pozdrav Azri, Tri Kralja, Debeli precjednik i razni drugi bendovi, dok je subota rezervirana za clubbing, odnosno za drugačiju vrstu glazbe i publike.

Ovim koncertima, odnosno otvaranjem diskoteke Magnus prekida se ljetna stanka izlazaka. Osim Magnusa, nedavno je otvoren i Onyx Klub, gdje je otvorenje zabilježeno koncertom Harija Rončevića, a kroz nekoliko tjedana, prema najavama, otvorit će se i diskoteka Kukuriku, čime će Pazin vikendom postati poželjno odredište za sve Istrijane željne zabave. (Tekst i foto: Darko Tumpić)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa