Irena Lučić: Primijenite feng shui u svom domu i osjetite promjenu!

0
Irena Lučić
Irena Lučić

Irena Lučić radi kao feng shui savjetnica i holistički terapeut. S obzirom da u sklopu Europskog tjedna kretanja u Puli 21. rujna u 17 sati održava predavanje Kako pokrenuti (sebe i) svoj prostor uz feng shui, zanimalo nas je više o njenom radu i pozitivnim učincima primjene feng shuija.

*Od kada i kako ste se počeli baviti feng shuijem i raditi kao savjetnica?

- Fascinantan svijet feng shuija otkrila sam prije više od 12 godina. Od tada svakodnevno istražujem i uvijek iznova otkrivam suptilne tokove chija u svim aspektima života. Posljednih pet godina radim kao feng shui savjetnik i holistićki terapeut nastojeći pritom svoje iskustvo i ogromnu ljubav prema feng shuiju prenijeti svojim klijentima i učenicima. U svom radu kombiniram različite feng shui škole temeljene na kompasnoj metodi te školu krajolika. Uz to upotrebljavam i komplementarne ezoterijske tehnike.

*Što je feng shui?                                                                    

- Feng shui nema baš puno smisla definirati jer mi se čini da to ograničava razumijevanje svega što on jest. No jedna od definicija koju sam pročitala i nekako mi se čini najbliže istini je da je to umijeće kultiviranja Chija (tj. energije koje nas okružuje) putem uređenja interijera i eksterijera.

*Na koji način primjena feng shuija djeluje na naš dom tj. život u njemu?

- Prostor je odraz nas i mi smo odraz svog prostora - svaka promjena koju napravimo u prostoru odražava se na nas - vrlo očito i vrlo brzo. Feng shui nam omogućuje da svoj prostor (dom, poslovni prostor...) promotrimo drugačijim očima, odnosno da svoju svijest usmjerimo na energetske tokove u prostoru te zatim uočimo (i uklonimo) blokade koje sprečavaju naš napredak. Dobar feng shui uvijek se osjeća kao ravnoteža i sklad, koji djeluju na poboljšanje kvalitete svih segmenata naših života.

*Što se radi na feng shui radionicama?

- Uči se malo teorije, puno prakse, crta, piše, diskutira i zabavlja!

*Je li teško ljude "nagovoriti" da primjene feng shui?

- Ispočetka ponekad da, ali kad jednom osjete promjenu odmah dobiju krila i žele još !

*Kad se održavaju predavanje i radionice u Puli?

- Predavanje će se održati u prostorijama Hrvatskog autokluba Rovinj-Pula, Štiglićeva 28, u petak, 21. rujna u 17 sati. A za sve one koji žele naučiti još više, tu je i mini-radionica FENG SHUI ABC, koja će se održati na istom mjestu u subotu, 22. rujna od 10 do 12. U dva sata naučit ćete kako u svom domu primijeniti deset jednostavnih feng shui pravila s kojima se rezultati osjećaju odmah! Kotizacija iznosi 150 kn (na dan radionice 250 kn), a prijaviti se možete na mail fengshui@zlatni-zmaj.com ili na mob. 091.5250770 (Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa