Tri dana zabave u Buzetu: Petkotina, Subotina i Subotina po starinski 7., 8. i 9. rujna

0
U subotu u 19 sati na Trgu Fontana pripremit će se fritaja od 2012 jaja
U subotu u 19 sati na Trgu Fontana pripremit će se fritaja od 2012 jaja

U petak 7. rujna s početkom u 19 sati u Buzetu održat će se  tradicionalni Festival alternativne glazbe Petkotina. Publika će moći uživati u besplatnim koncertima renomiranih hrvatskih izvođača: Urban & 4, Majke, Postolar Tripper, Gufsoni, Motus, Officer Down, i još mnogi drugi.

Sljedeći dan u subotu 8. rujna pozivamo vas na proslavu Dana Grada - na Subotinu.  Tijekom cijelog dana na Trgu Fontana održavat će se 3D slikanje, a od 19 sati na istom trgu započinje priprema poznate divovske fritade od 2012 jaja s tartufima koju će posjetitelji moći degustirati. Zabavni program kreće već od 18 sati, a tijekom cijele večeri nastupit će Klapa Kampanel, Jazz sastav Adriana Bernobića Quasi Croatian Quartet, Marko Tolja i Olja'zz Band i grupa Colonia.

Subotina po starinski
Subotina po starinski

U kasnim večernjim satima, publika će moći uživati u šarenilu boja Prolight laser showa koji je proglašen najboljim laser showom na svijetu za 2011. godinu od strane svjetske udruge pružatelja laser showova ILDA-e (International Laser Display Association).

U nedjelju 9. rujna u Starom gradu Buzetu  točno u 12 sati započinje tradicionalna Subotina po starinski. Manifestacija je to koja dočarava zvukove, okuse, mirise i glazbu na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće, a cijeli Stari grad postaje pozornica s bezbroj kulisa na kojima se mogu vidjeti stari obrti, igre, mužikanti, starinska jela, tržnica s domaćim proizvodima, žongleri, građanske nošnje, apotekari, špacakamini, picaferaji, dame i gospoda u šetnji ulicama grada, te mnogi drugi.

Svakog punog sata posjetitelji će moći prisustvovati raznim sadržajima, a cijeloga dana uživati u opuštajućoj i očaravajućoj atmosferi prošlog vremena. Više o manifestacijama na www.tz-buzet.hr.

Na Petkotini će nastupati Urban & 4, Majke, Postolar Tripper, Gufsoni, Motus, Officer Down, i još mnogi drugi
Na Petkotini će nastupati Urban & 4, Majke, Postolar Tripper, Gufsoni, Motus, Officer Down, i još mnogi drugi

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa