Massimo u Svetvinčentu: Mi nismo stranci, mi smo domaći i sviramo da bi nas publika zvala na bis

0
Massimo Savić - koncert u Svetvinčentu
Massimo Savić - koncert u Svetvinčentu

"Koncert je zapravo jedan organizam i vi ste jako bitan dio tog organizma", rekao je Massimo Savić publici na početku svog koncerta održanog 17. kolovoza u Kaštelu Morosini Grimani u Svetvinčentu. Glazbenici su u prepunom kaštelu upravo je poput organizma s publikom savršeno odradili dva i pol sata vrhunskog muziciranja.

"Neki miješaju glasnoću i energiju, a to nije isto, vidite da i akustična verzija može imati energiju", rekao je Massimo. Naime, ovog je puta, uz nove aranžmane, koncert donio i unplugged verziju pjesama s novog albuma "Dodirni me slučajno" i starih hitova, koje je Massimo obradio na albumima Vještina I i II.

Najljepši dio pratećeg sastava: Helena Ivezić, Nastja Štefanić i Marija Berta Blašković
Najljepši dio pratećeg sastava: Helena Ivezić, Nastja Štefanić i Marija Berta Blašković
Prateći sastav na ovom koncertu bili su Dalibor Pipo Matošević na gitari, Marko Matošević na bubnjevima, Aleksandar Saša Ismailovski na klaviru, Boris Popov  na udaraljkama, Goran Delač na kontrbasu te Marko First na violini i akustičnoj gitari, a najljepši dio pratećeg sastava i su tri gudačice: Helena Ivezić, Nastja Štefanić i Marija Berta Blašković.


"Mi smo domaći, nismo stranci, mi ovdje sviramo kako bi dobili ovakvu nagradu, ovakav aplauz i kako bi nas publika pozvala na bis", rekao je nakon prvog pokušaja da završi koncert, nakon kojeg se zajedno s cijelim sastavom dvaput vraćao na binu, što je dokaz koliko je atmosfera na koncertu bila sjajna. (Tekst i foto: Darko Tumpić)

Svetvinčenat je plesao u ritmu muzike za ples
Svetvinčenat je plesao u ritmu muzike za ples

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa