Future Nature festival trance glazbe ovog vikenda u Štinjanu

0
Future Nature
Future Nature

FUTURE NATURE  je najstariji hrvatski festival psihodelične kulture i trance glazbe koji se ove godine održava od 16. do 19. kolovoza na  tvrđavi Punta Christo u Štinjanu pod krilaticom FUTURE NATURE – LIQUID FIRE 2012.

Na festivalu će ove godine nastupiti trance kolektivi iz cijelog svijeta i regije poput britanskih Wildthings Recordsa, talijanskih Blacklite Rec., Tesseract Studija iz Srbije te mnogi hrvatski kolektivi. Posebna osvježenje festivalu biti će francuska live atrakcija Milanga. Ovi otkačeni Francuzi sviraju hipnotičnu kombinaciju trance-a i duba te koristeći u živo instrumente poput sitara i digeridooa stvaraju posebnu atmosferu. Proširenju postojeće ponude svakako ove godien pridonosi i tzv. Chill out/freestyle floor na kojem će se moći odmoriti od intenzivnog trancea uz zvuke duba, drum’n'bass-a, chilla, breakbeata i ostalih alternativnih elektronskih glazbenih pravaca. Da bi svim posjetiteljima još više uljepšali audiovizualni doživljaj organizatori iz dalekog Brazila dovode performersku skupinu Gypsy Circoloko Alucinacoes koji će svojim vratolomijama i žongliranjem tijekom sva 4 dana festivala ostavljati bez daha sve prisutne. Za posjetitelje je organiziran besplatan kamp, prijevoz do Pule, prekrasna plaža je u neposrednoj blizini festivalske lokacije. Osim navedenog, u podudi su štandovi s vegetarijnskim jelima, osvježavajućim pićima te različitim rukotvorinama. Ukoliko vam je slobodan vikend nema razloga ne posjetiti Future Nature te biti dio prekrasne psihodelične priče.

Festivalske ulaznice u pretprodaji koštaju 35 eura, dok ćete na ulazu za festivalsku ulaznicu izdvojiti 45 eura. Cijena dnevne ulaznice iznosi 16 eura.Popis svih prodajnih mjesta kao i kompletan popis izvođača i performera možete naći na www.future-nature.info

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa