Nagrada Grada Vodnjana tvrtki Uljanik Proizvodnja opreme: Zahvale dobili dr. Marijan Družeta i Giovanni Fabris

0
Gradonačelnik Klaudio Vitasović, Armando Butković, dr. Marijan Družeta, Giovanni Fabris i Corrado Ghiraldo, predsjednik Gradskog vijeća Vodnjana
Gradonačelnik Klaudio Vitasović, Armando Butković, dr. Marijan Družeta, Giovanni Fabris i Corrado Ghiraldo, predsjednik Gradskog vijeća Vodnjana

Gradonačelnik Vodnjana Klaudio Vitasović povodom Dana Grada, 10. kolovoza, uručio je nagrade osobama koje su svojim djelovanjem zadužile taj grad.

Zahvala gradonačelnika za 2012. godinu dodjelila se dr. Marijanu Družeti iz Vodnjana za dugogodišnji marljiv i predan rad u brojnim društvenim organizacijama te za uspješnu stomatološku karijeru i ostvaren doprinos u promicanju zdravstva na području Grada Vodnjana.

Zahvala gradonačelnika otišla je i Giovanniu Fabrisu iz Galižane za njegov doprinos razvitku i uljepšavanju mjesta umjetničkim prikazom Galižane prizorima svakidašnjeg života i rada u poljima. Upravo je 10. kolovoza otvorena prva faza njegove izložbe „Galižana u minijaturi“.

Nagrada Grada Vodnjana za 2012. godinu uručena je Armandu Butkoviću iz tvrtke Uljanik proizvodnja opreme d.d. zbog iznimnog doprinosa u razvoju gospodarstva na području Grada Vodnjana i očuvanju radnih mjesta te kao najvećem gospodarskom subjektu na području Vodnjanštine.

Tvrtka Uljanik Proizvodnja opreme d.d. Vodnjan djeluje u području metalne, brodske i prerađivačke industrije već 30 godina kao dio Uljanik Brodogradilišta holding grupe. Površina tvornice od 63.000 m2, certifikati sustava kakvoće poput ISO 9001, 130 zaposlenih, mogućnost željezničkog, cestovnog i morskog transporta jamstvo su kvalitete na međunarodnim tržištima. Proizvodnja tvrtke se bazirana na vlastitim projektima ili po zahtjevu kupaca, a program proizvodnje je širok - od brodskih čeličnih elemenata (palube, rampe, pregrade), proizvodnje protupožarnih i plinonepropusnih brodskih vrata,  čeličnih konstrukcija u građevinarstvu - mostova, dizalica i pontona, do ekološkog programa proizvodnje kontejnera. Butković se zahvalio i izrazio nadu da će i u budućnosti uspješno surađivati s Gradom Vodnjanom. (Paola Albertini)

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa