Banjole: Dina Bečić najbolja odbojkašica na pijesku

0
Turnir je održan na na terenima SRC NK Banjole
Turnir je održan na na terenima SRC NK Banjole

U organizaciji Kluba odbojke na pijesku "Žal Banjole", proteklog je vikenda održan turnir Otvorenog pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku u muškoj i ženskoj konkurenciji. Turnir je održan na na terenima SRC NK Banjole.

Banjole Open 2012. okupio je ukupno 12 ženskih i 11 muških parova. U subotu je odigrano 14 ženskih i 12 muških dvoboja na dva terena.  U nedjelju oko 20 sati svečano je zatvoren turnir Otvorenog pojedinačnog prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku. Nakon odigranih utakmica repassagea, prvi polufinalisti u muškoj konkurenciji bili su parovi Dellorco/Križanović i Goga/Božić te Gracin/Trimčevski i Ravnjak/Mudrovčić.

Razultatom  2:0 par Dellorco/Križanović postao je prvi finalist turnira. Par Gracin/Trimčevki rezultatom 2:0 ušao je kao drugi finalist. U borbi za treće mjesto, Niko Goga i Ivor Božić savladali su Krunoslava Ravnjaka i Tomislava Mudrovčića rezultatom 2:0. U velikom finalu nakon odmjeravanja snaga slaviili su Nikša Dellorco i Pero Križanović rezultatom 2:0.

U ženskoj konkurenciji prve polufinalistice bili su parovi Matić/Bečić i Roško/Radolović.  U drugom polufinalu par Radanovi/Šutalo ušao je u finale rezultatom 2:1. U utakmici za treće mjesto par Maja Roško/Vanja Radolović bio je uspješniji rezultatom 2:0 te osvojio brončano odličje, a 2:0 bilo je dovoljno kombinaciji Matić/Bečić da osvoji titulu pobjednika.

Nakon svečane podjele medalja najboljim natjecateljima i natjecateljicama, izabrani su najbolji igrač odnosno igračica turnira. Titulu MVP-a u muškoj konkurenciji odnio je Matija Gracin, a najbolja igračica bila je Dina Bečić.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa