Ovog vikenda u Poreču Car Audio & Tuning Show

0
Car Audio & Tuning Show 11. i 12. kolovoza u Poreču
Car Audio & Tuning Show 11. i 12. kolovoza u Poreču

Ljeto je u svom punom jeku, sunce ne jenjava i jedino gdje možete pobjeći od vrućine je na more. Ukoliko ste još pritom ljubitelji tuniranih automobila tada je Poreč  11. i .12. kolovoza vaša nezaobilazna postaja.

U organizaciji istarskih tunera iz Auto Kluba Tuning Istra po osmi puta organizira se natjecanje za prerađene limene ljubimce.

Na mjestu popularnog Porečkog SkiLifta organizirat će se natjecanje u eksternom i internom uređenju vozila, poznatijem pod nazivom "styling", te natjecanja u glasnoći audio sistema – SPL Competition i natjecanje u kvaliteti audio sistema – SQ Competition.

Night Glow - natjecanje u osvijetljenosti automobila
Night Glow - natjecanje u osvijetljenosti automobila
Prema izjavama organizatora prošlu godinu obilježila je ponovno rekordna posjećenost i publike i samih natjecatelja, a ova godina  trebala bi biti još posjećenija.

Naime, velik broj natjecatelja je već kontaktirao organizatore i najavio se i po tjedan dana ranije da rezervira apartmane što dovoljno govori o atraktivnosti eventa i zaraznoj ljepoti Poreča.

Svakako događaj koji vrijedi posjetiti, ako ne već u subotu predvečer kada je najavljeno „Night Glow“ (natjecanje u osvijetljenosti automobila) tada svakako u nedjelju nakon 12h kada su najavljena glavna natjecanja.

Ulaz na sva događanja je besplatan, a više informacija o susretu možete potražiti na službenim stranicama  ili na Facebooku.

Najnovije vijesti

Istarski Forum

Za sudjelovanje u Istarskom Forumu potrebna je prijava ili registracija i izrada profila

Prijava ili Registracija korisničkog računa